인터넷 심의위원회 배너
.베스트 디자인 미디어 상
우수컨텐츠 로고
윤리경영 이미지
The Highest Quality & Retention of Design
디자인 트렌드를 선도하는 대한민국 프리미엄 미디어 그룹
The Highest Quality & Retention of Design

SEEING JEWELRY

부드러운 곡선과 단단한 콘크리트 사이의 콘트라스트
Hengdu City, China

 

SEEING JEWELRY owns a lot of artistic works of many famous jewelry designers. It emphasizes on the special story of each work thus the jewelry itself would have some deep meaning. To achieve this story-function, we divided the whole space into two floors. The first floor is designed for hall and video studio.

 

 

 

The hall can be taken as the buffer area. A solemn atmosphere can be created due to the concrete cantilever-structured stairs and the tender light from the ceiling. Customers can enjoy themselves in this space without much distraction.

 

 

 

 

 

 

The domed roof church gives the designing idea of the second floor. Decorated with an arched-shaped ceiling, the space feels much higher and also obtains some religious ceremonial sense. Extensive hickory grille is used, together with long pile carpet. The above constructed a comfortable environment that can lead the customers into the story of each jewelry.

 

 

 

Jewelry contains story while space contains jewelry. We built a Church, hoping the space can lead customers to hearing those moving stories.

 

 

 

 

 

 

성은주 기자
ixd.ejsung@gmail.com
DESIGN ORGANIZATION: Pures Design
WEBSITE: www.puresdesign.com
EMAIL: puresdesign@126.com
SPACE DESIGNER: Tianyu Xiong; Xiaokai Zhang
DESIGN PERFORMER: Hongda Lu; Chengcheng Feng
PROJECT ADDRESS: Renhe Spring International Plaza, hengdu City
PROJECT AREA: 270m2
COMPLETION TIME: 2019.04
PHOTOGRAPHER: Xiaokai Zhang
MATERIAL: Concrete paint/VALPAINT
Wire drawing copper/DA JIANG ZHU DING METALCASA
Wooden floor/UGAN concept